15% ZBRITJE për festat e fundvitit

15% ZBRITJE për festat e fundvitit Prishtinë/ Tiranë, 09.12.2016 -  Me rastin e festave të fundvitit K'Osoft.com ofron zbritje 15% për Pakot e HOSTINGUT për të gjithë klientet e ri dhe ekzitues në cdo porosi të RE.- Zbritja përfitohet duke përdorur kuponin KO2017 në secilen porosi të pakove të Hostingut. Duke përdorur kuponin ... Read More »

9th Dec 2016
Për nderë të 101 vjetorit, K’Osoft shpërblen

Për nderë të 101 vjetorit, K’Osoft shpërblen Prishtinë/ Tiranë, 08.11.2013 - Për nderë të ditës së flamurit, 28 Nëntorit, K’osoft Ltd ofron 3 muaj Hosting Falas për të gjithë klientët e ri dhe ata ekzistues. Me kuponin “KO101” secili nga ju do të përfiton 3 muaj hosting falas. Gjithçka që duhet të bëni, është ... Read More »

12th Nov 2013
NATION DAY, For 100 years of state K’Osoft 2.0 arrives

Pristina/Tirana - For 100 YEARS OF STATE and after nearly 5 continuous working years under kosoft.eu domain, K'Osoft Company has come up with new surprises: new identity, new domain and completed system with new functions and services. Today, November 28, 2012, in 100 YEARS OF STATE, K'Osoft has the pleasure, honor and also the pride to ... Read More »

28th Nov 2012
KOSOFT launched automated system

After a relatively good test and after the full 6 years, Kosoft Ltd, has launched a new version of the site, completely processed and automated and has expanded the list of products and services that are already offered for thousands of different customer.A NEW and special is LIVE sale service and technical support starting from 08:30 am up to ... Read More »

16th May 2012
1 2