15% ZBRITJE për festat e fundvitit

15% ZBRITJE për festat e fundvitit Prishtinë/ Tiranë, 09.12.2016 -  Me rastin e festave të fundvitit K'Osoft.com ofron zbritje 15% për Pakot e HOSTINGUT për të gjithë klientet e ri dhe ekzitues në cdo porosi të RE.- Zbritja përfitohet duke përdorur kuponin KO2017 në secilen porosi të pakove të Hostingut. Duke përdorur kuponin ... Read More »

9th Dec 2016