cloud cloud cloud cloud cloud
<p>Zgjidhje për çdo webfaqe</p> <p>Zgjidhje për çdo webfaqe</p>

Hosting me cilësi te larte, shpejtësi maksimale dhe siguri te garantuar! Hosting me te lira ne treg

<span>Hosting </span> me cilësi te larte, shpejtësi maksimale dhe siguri te garantuar!

Hosting me te lira ne treg

K’Osoft ofron çmimet dhe pakot me atraktive ne treg, zgjidhje te përshtatshme për çdo biznes, organizate, shkolle apo institucion.

99.9% Uptime

99.9% Uptime

Shërbimi më i sigurt i ofrimit të shërbimit për të cilin paguani gjatë 365 ditëve

100% i automatizuar

100% i automatizuar

K'Osoft është platformë e automatizuar dhe mundëson kontroll të plotë dhe të pavarur nga faktori human

24/7 Ndihmë online

24/7 Ndihmë online

Shërbim të rregullt përmes e-mailit apo sistemit të tiketave si dhe përmes telefonit

ÇMIMET për pakot e Hostingut

<span>ÇMIMET</span> për pakot e Hostingut

ECO

pricing-icon
19.99 /Vjetore
 • 10GB Space
 • 250GB Bandwidth
 • 1 Add-on domain
 • Unlimited Subdomains
 • 100 E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Blej Tani

BUSINESS

pricing-icon
29.99 /Vjetore
 • 50GB Space
 • 500GB Bandwidth
 • 5 Add-on domains
 • Unlimited Subdomains
 • 200 E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Blej Tani

EXTRA

pricing-icon
99.99 /Vjetore
 • Unlimited Space
 • Unlimited Bandwidth
 • 10 Add-on domains
 • Unlimited Subdomains
 • Unlimited E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Blej Tani

P & P

<span>P & P

Pyetjet dhe përgjigjet me te shpeshta për përmbajtjen e pakove te Hostingut

Te gjithë server e K'Osoft jane te pajisur me panelin e kontrollit Cpanel i cili ofron mundësi te shumta dhe te lehta për menaxhimin e hostingut tuaj.

Ne varësi te pakos qe keni përzgjedhur, ju mund te krijoni edhe nen-domaina (subdomains). Te gjitha pakot e Hostingut ne K'Osoft ofrojnë mundësinë e krijimit te sub-domainave.

Te gjithë klientet kane mundësinë qe te krijojnë e-maila adresat e personalizuar për anëtaret e stafit apo e-maila për biznesin/organizatën e tyre me domainin (@emrijuaj.com). Ne varësi te pakos qe keni zgjedhur keni mundësinë te krijoni e-maila dhe te caktoni limite për secilin email te krijuar.

Po, mund te krijohen llogari te FTP-së dhe te specifikohet casje për direktoriume

Secila pako ka mundësi te krijoj një numër te caktuar te bazës se te dhënave (MySQL). Ne varësi te pakos qe keni zgjedhur keni mundësi te krijoni poaq baza te te dhënave te cilat janë te specifikuara ne Pakon e Hosting.

K'Osoft ofron aplikacionin K'Osoft 1Klik Apps ku përmes tij mund te instaloni me shume se 200 aplikacione te ndryshme me vetëm një klikim. E gjithë cfarë duhet te bëni është qe te përcaktoni cilin aplikacion doni ta instaloni dhe pastaj procesi është i automatizuar duke krijuar edhe bazën e te dhënave, username dhe password per platformën qe keni përzgjedhur ta instaloni.

Secili klient ekzistues ka mundësi te kërkoje rikthimin e fjalëkalimit qofte për llogarinë e tij brenda http://my.kosoft.com apo edhe për Cpanel.

Serverët për Sharet Hosting kane sistemin operative Linux, nëse keni kërkesa për sistem tjetër operative apo për Hosting te dedikuar atëherë duhet te kontaktoni përmes formës se kontaktit.

Which People Love Slake

Which People Love <span>Slake</span>

Lorem ipsum dolor sittem ametamngcing elit, per sed do eiusmoad teimpor sittemelit inuning ut sed sittem do eiusmod.

K’Osoft është kompania me numrin me te madhe te domainave te regjistruar ne trevat Shqiptare, mbi 10,000 Domain te regjistruar, me shume se 2,000 klient aktiv te Hostingut si dhe një game te gjere te produkteve dhe shërbimeve te cilat na bëjnë te dallohem nga te tjerët!

Phone:+383 44 22 10 22
Website:www.kosoft.com
Address:10000, Prishtine

© 2020 Kosoft all right reserved.