Kontrolloni për domainin tuaj!

ECO

pricing-icon
19.99 /vit
 • 10GB Space
 • 250GB Bandwidth
 • 1 Add-on domain
 • Unlimited Subdomains
 • 100 E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Blej Tani

BUSINESS

pricing-icon
29.99 /vit
 • 50GB Space
 • 500GB Bandwidth
 • 5 Add-on domains
 • Unlimited Subdomains
 • 200 E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Blej Tani

EXTRA

pricing-icon
99.99 /Vit
 • Unlimited Space
 • Unlimited Bandwidth
 • 10 Add-on domains
 • Unlimited Subdomains
 • Unlimited E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Blej Tani

Pse K’Osoft?

Pse <span>K’Osoft?</span>

K’Osoft është kompania me numrin me te madhe te domainave te regjistruar ne trevat Shqiptare, mbi 10,000 Domain te regjistruar, me shume se 2,000 klient aktiv te Hostingut si dhe një game te gjere te produkteve dhe shërbimeve te cilat na bëjnë te dallohem nga te tjerët!

99% arritshmëri për 1 vit

99% arritshmëri për 1 vit

Shërbimi më i sigurt i ofrimit të shërbimit për të cilin paguani gjatë 365 ditëve

100% i automatizuar

100% i automatizuar

K'Osoft është platformë e automatizuar dhe mundëson kontroll të plotë dhe të pavarur nga faktori human

24/7 Ndihmë online

24/7 Ndihmë online

Shërbim të rregullt përmes e-mailit apo sistemit të tiketave si dhe përmes telefonit

Pakot me te lira ne treg

Pakot me te lira ne treg

K’Osoft ofron çmimet dhe pakot me atraktive ne treg, zgjidhje te përshtatshme për çdo biznes, organizate, shkolle apo institucion.

cloud cloud cloud cloud
image

#K’Osoft Features

Për çdo klient ofrohet Falas SSL Certifikate, mbrojte e plotë e të dhënave, siguri e garantuar, mbi 500 aplikacione falas përmes Cpanel, 99.9% qëndrueshmëri e garantuar, backup i sigurt dhe shumë përfitime të tjera për çdo klient.

Shërbimet tona

Shërbimet tona

Web Hosting

Web Hosting

Pakot me atraktive ne treg, te përshtatshme për çdo StartUP, Biznes te vogël, mesëm dhe të madhë, institucion apo organizatë.

Read more
SEO

SEO

K’Osoft, me përvojën tashmë të gjatë, ka metoda dhe praktika të sigurta dhe të avancuara për realizim të suksesshëm, sigurt dhe profesional

Read more
Cloud Hosting

Cloud Hosting

Lorem ipsum dolor sittem ametam ngcing elit, per sed do eiusmoad tepor inunt ut sedig do eiusmod.

Read more
Domain Sale

Domain Sale

Më shumë se 150 opsione të Domain të ndryshme. .com .net, .org .me .eu .info .biz .in .name .de .ch . mobi .tel .ws .xxx .tv .uk .aero .my .jobs (+150)

Read more
Internet Marketing

Internet Marketing

K'Osoft tanimë lider ne ofrimin e shërbimeve për internet marketing siç janë: Social Media, email marketing, sms marketing, emaila te personalizuar, per individ apo biznese, hulumtim, etj.

Read more
Shared Hosting

Shared Hosting

Lorem ipsum dolor sittem ametam ngcing elit, per sed do eiusmoad tepor inunt ut sedig do eiusmod.

Read more
Big Data Transfer

Big Data Transfer

K'Osoft nje kujdes te veçante i ka kushtuar optimizmit dhe konfigurimit te serverëve. Pako te përshtatshme për çdo veprimtari.

Read more
Shërbime profesional

Shërbime profesional

K'Osoft ofron nje liste te gjere te shërbimeve profesionale ne veçanti shërbime te dedikuara bizneseve, e-Commerce, organizatave dhe institucioneve arsimore.

Read more

Më shumë se 2500 klient besojnë ne K'Osoft Ltd.

Kush beson në K'Osoft

Kush beson në <span>K'Osoft</span>

Biznese të vogla&mesme, biznese të mëdha, organizata qeveritare dhe jo qeveritare janë vetëm disa nga klientë te cilët na kane besuar.

Blog Post

Blog Post

Most tech influential people of 2018

Most Powerful Hosting Plans quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex arvel theme dolor sit amet

Read more

Most tech company doesn’t require CS degrees

Most Powerful Hosting Plans quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex arvel theme dolor sit amet

Read more

Charting is the real and pure beauty

Every website hosted by Slake Host is given by free fully SSL certificate and Protect your website visitors with

Read more

K’Osoft është kompania me numrin me te madhe te domainave te regjistruar ne trevat Shqiptare, mbi 10,000 Domain te regjistruar, me shume se 2,000 klient aktiv te Hostingut si dhe një game te gjere te produkteve dhe shërbimeve te cilat na bëjnë te dallohem nga te tjerët!

Phone:+383 44 22 10 22
Website:www.kosoft.com
Address:10000, Prishtine

© 2020 Kosoft all right reserved.