Për nderë të 101 vjetorit, K’Osoft shpërblen

Prishtinë/ Tiranë, 08.11.2013 - Për nderë të ditës së flamurit, 28 Nëntorit, K’osoft Ltd ofron 3 muaj Hosting Falas për të gjithë klientët e ri dhe ata ekzistues.

Me kuponin “KO101” secili nga ju do të përfiton 3 muaj hosting falas.

Gjithçka që duhet të bëni, është vendosja e kuponit në cilëndo nga 3 pakot e hostingut që do të porosisni. Zbatimi dhe zgjatja e afatit për 3 muaj është e automatizuar.

Përveç hostingut bazë, paketat kanë të përfshira më shumë se 100 aplikacione që mund të instalohen me një klikim, subdomains të pakufizuar, e-mail adresa të pakufizuara, backup çdo ditë, menaxhim të DNS-ave në mënyrë të pavarur, shërbim përmes chatit gjatë 24 orëve, qëndrueshmëri dhe arritshmëri të shërbimit më shumë se 99.9% dhe shumë shërbime të tjera.

Për çfarëdo paqartësie apo informacioni shtesë, bisedoni me stafin në Chat online, përmes emailit [email protected] apo duke telefonuar në numrat përkatës.

Oferta do të jetë e vlefshme deri më 30 nëntor 2013. Kuponi: “KO101”.

Gëzuar dhe Urime festa e 101 VJET SHTET!Tuesday, November 12, 2013« Back