Mirë se erdhët në KOSOFT

Mirë se erdhët në KOSOFT  KOSOFT Ltd. është krijuar në vitin 2006 me qëllim që të ofrojë cilësinë më të lartë të shërbimeve dhe produkteve për zhvillim te web aplikacioneve dhe internet marketingut në shërbim të klientelës sonë në Kosovë dhe më gjërë.  Një web faqe profesionale ofron përparësi të shumta, ... Read More »

14th Dec 2011