cloud cloud cloud cloud cloud
<p>Çmimet me te lira për Domain</p> <p>Çmimet me te lira për Domain</p>

K'Osoft Çmimet per domain

<span>K'Osoft</span> Çmimet per domain

K'Osoft ofron mundësi te shumta te regjistrimit te domainave. Ne tabelën me poshte jane listuar vetëm nje pjese e TLD te cilat mund ti regjistroni automatikisht, por K'Osoft ofron me shume se 150 mundësi te regjistrimit te domainave, duke perfshire edhe domaina .al, al.com, etj.

New Price

 • Plan- 2 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €19.99
 • Plan- 2 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €9.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €14.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €8.49
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €14.99

Transfer

 • Plan- 2 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €19.99
 • Plan- 2 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €9.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €14.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €8.49
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €14.99

Renewal

 • Plan- 2 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €19.99
 • Plan- 2 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €11.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €9.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €14.99
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €8.49
 • Plan- 1 (01-10 Sale) €14.99

ECO

pricing-icon
19.99 /Annualy
 • 10GB Space
 • 250GB Bandwidth
 • 1 Add-on domain
 • Unlimited Subdomains
 • 100 E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Blej Tani

BUSINESS

pricing-icon
29.99 /Annualy
 • 50GB Space
 • 500GB Bandwidth
 • 5 Add-on domains
 • Unlimited Subdomains
 • 200 E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Blej Tani

EXTRA

pricing-icon
99.99 /Annualy
 • Unlimited Space
 • Unlimited Bandwidth
 • 10 Add-on domains
 • Unlimited Subdomains
 • Unlimited E-mail addresses
 • POP3,IMAP & SMTP
 • 100+ K'Osoft Applications
 • DNS Management
Blej Tani

K'Osoft P & P

<span>K'Osoft</span> P & P

Pyetjet dhe përgjigjet me te shpeshta rreth domainave

Po, secili klient ka mundësi te transferoj domain ne Kosoft.com.  Procedura e transferimit te domainit është e thjesht, mjafton te keni vetëm EPP Code për domain dhe mund te filloni menjëherë procedurën e transferimit te domainit.

Regjistrimi i domainit ka validetet 1 vit nga momenti i regjistrimit.

Patjetër, JU mund te regjistroni apo rezervoni emrin tuaj te domainit pa pasur dhe pa qene i obliguar te bleni edhe një pako Hostingu.

Patjetër qe po, secili qe vendos te regjistroj një domain dhe ti fsheh te dhënat për publik mund te shtoj opsionin e Whois Protected ku te dhënat tuaja personale nuk do te paraqiten për publikun gjate kontrollimit te pronësisë se domainit.

Po, ju mund te merrni një pako te hostingut për domainin tuaj edhe nëse domaini ekziston diku tjetër apo është rezervuar ne Kosoft.com.

Secili klient ne Kosoft.com për secilin domain mund te menaxhoj Nameserverat (DNS) ne mënyre te pavarur.

Regjistrimi dhe rinovimi i domainave mund te behet deri ne 10vite.

Ju keni pavarësi dhe menaxhim te plote ndaj domainit dhe çdo shërbimi ne K'Osoft. EPP Code mund ta gjeneroni ne çdo kohe.

K’Osoft është kompania me numrin me te madhe te domainave te regjistruar ne trevat Shqiptare, mbi 10,000 Domain te regjistruar, me shume se 2,000 klient aktiv te Hostingut si dhe një game te gjere te produkteve dhe shërbimeve te cilat na bëjnë te dallohem nga te tjerët!

Phone:+383 44 22 10 22
Website:www.kosoft.com
Address:10000, Prishtine

© 2020 Kosoft all right reserved.