Për nderë të 101 vjetorit, K’Osoft shpërblen

Për nderë të 101 vjetorit, K’Osoft shpërblen Prishtinë/ Tiranë, 08.11.2013 - Për nderë të ditës së flamurit, 28 Nëntorit, K’osoft Ltd ofron 3 muaj Hosting Falas për të gjithë klientët e ri dhe ata ekzistues. Me kuponin “KO101” secili nga ju do të përfiton 3 muaj hosting falas. Gjithçka që duhet të bëni, është ... Read More »

12th Nov 2013