15% ZBRITJE për festat e fundvitit

Prishtinë/ Tiranë, 09.12.2016 - 

Kosoft.comMe rastin e festave të fundvitit K'Osoft.com ofron zbritje 15% për Pakot e HOSTINGUT për të gjithë klientet e ri dhe ekzitues në cdo porosi të RE.
- Zbritja përfitohet duke përdorur kuponin KO2017 në secilen porosi të pakove të Hostingut. Duke përdorur kuponin ju mund të kurseni deri në 15 Euro.

Me kuponin “KO2017” në secilen pako të Hostingut do të përfitoni 15% zbritje.

Gjithçka që duhet të bëni, është vendosja e kuponit në cilëndo nga 3 pakot e hostingut që do të porosisni.

Përveç hostingut bazë, paketat kanë të përfshira më shumë se 100 aplikacione që mund të instalohen me një klikim, subdomains të pakufizuar, e-mail adresa të pakufizuara, menaxhim të DNS-ave në mënyrë të pavarur, shërbim përmes Supportit në cdo kohë, qëndrueshmëri dhe arritshmëri të shërbimit më shumë se 99.9% dhe shumë shërbime të tjera.

Për çfarëdo paqartësie apo informacioni shtesë,kontaktoni  përmes emailit [email protected].

Oferta do të jetë e vlefshme deri më 31 Dhjetor 2016. Kuponi: “KO2017”.

Gëzuar dhe Urime festa e fundvitit.Friday, December 9, 2016« Back