Categories

Most Popular Articles

 How do I transfer a domain to Kosoft Ltd?

Want to transfer your domain to us then you need to click on the link below where you can...

 Konfigurimi i e-Mailit në Outlook

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta   Si mund ta konfiguroj e-mailin tim...

 Si mundem ti shikoj të dhënat e mia në sistemin tuaj?

Për ti shikuar te dhënat tuaj ne sistemin ton ju duhet te kyqeni në panelin e...

 Mënyrat e pagesës

Mënyrat e pagesësCilat janë  mënyrat e pagesës në Kosoft.com?...

 Si mundem ti shoh faturat e mia?

Për ti shikuar faturat ju duhet të klikoni ketu