Nëse nuk mund të gjeni zgjidhje për problemet tuaja, ju mund të hapni një tiketë duke zgjedhur departamentin e duhur më poshtë.


 Kosoft Shitja

Departamenti për shërbim ndaj klientit dhe shitja

 Kosoft Support Department

Departamenti për kujdesin dhe mbështetjen teknike ndaj klientit