Si mundem ti shikoj të dhënat e mia në sistemin tuaj?

Për ti shikuar te dhënat tuaj ne sistemin ton ju duhet te kyqeni në panelin e klientit http://www.kosoft.com/clientarea.php me emailin te cilin jeni regjistruar.
Pasi të jeni kyçur në llogarin tuaj vazhdoni tek Shërbimi juaj që keni shembull zgjidhni Hostingun dhe shikoni detajet e shërbimit dhe aty ju shfaqen Username/Password për Cpanl/FTP.

A mund të ndryshoj të dhënat?
Natyrisht se mund ti ndryshoni të gjitha të dhënat e juaj, gjithnjë duke zgjedhur shërbimin që dëshironi dhe aty keni mundësi të ndryshoni passwordin tuaj.

  • 73 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

How do I transfer a domain to Kosoft Ltd?

Want to transfer your domain to us then you need to click on the link below where you can...

Si mundem ti shoh faturat e mia?

Për ti shikuar faturat ju duhet të klikoni ketu