News

Dec 9th 15% ZBRITJE për festat e fundvitit

15% ZBRITJE për festat e fundvitit Prishtinë/ Tiranë, 09.12.2016 -  Me rastin e festave të fundvitit K'Osoft.com ofron zbritje 15% për Pakot e HOSTINGUT për të gjithë klientet e ri dhe ekzitues në cdo porosi të RE.- Zbritja përfitohet duke përdorur kuponin KO2017 në secilen porosi të pakove të Hostingut. Duke përdorur kuponin ... Read More »

Nov 12th Për nderë të 101 vjetorit, K’Osoft shpërblen

Për nderë të 101 vjetorit, K’Osoft shpërblen Prishtinë/ Tiranë, 08.11.2013 - Për nderë të ditës së flamurit, 28 Nëntorit, K’osoft Ltd ofron 3 muaj Hosting Falas për të gjithë klientët e ri dhe ata ekzistues. Me kuponin “KO101” secili nga ju do të përfiton 3 muaj hosting falas. Gjithçka që duhet të bëni, është ... Read More »