cloud cloud cloud cloud cloud

K’Osoft Ltd. është krijuar në vitin 2006 me qëllim që të ofrojë cilësinë më të lartë të shërbimeve dhe produkteve për zhvillim te web aplikacioneve dhe internet marketingut në shërbim të klientelës sonë në Kosovë dhe më gjërë.

Një web faqe profesionale ofron përparësi të shumta, prandaj edhe për këtë arsye shumë kompani prezencën e tyre në internet e shohin si të domosdoshme për të ardhmen e biznesit të tyre.

Ne ofrojmë të gjitha shërbimet për një prezantim profesional të kompanisë tuaj në internet, siq janë:

Regjistrimi i domenave,
Hostimi i dokumenteve,
Shërbime të e-Mailave
Dizajnimi dhe zhvillimi i web faqeve,
Mirëmbajtja e web faqeve,
Promovimi online,
Optimalizimi për motor kërkimi, etj.

Shërbimeve dhe profesionalizmit tonë i kanë besuar shumë kompani vendore dhe ndërkombëtare siç janë:

Oda e Avokatëve të Kosovës
KS SIGURIA
Kolegji AAB
Ministria e Financave
SHSKUK
MAWISTA
ALBSOFT,
Insajderi.com, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

K’Osoft është kompania me numrin me te madhe te domainave te regjistruar ne trevat Shqiptare, mbi 10,000 Domain te regjistruar, me shume se 2,000 klient aktiv te Hostingut si dhe një game te gjere te produkteve dhe shërbimeve te cilat na bëjnë te dallohem nga te tjerët!

Phone:+383 44 22 10 22
Website:www.kosoft.com
Address:10000, Prishtine

© 2020 Kosoft all right reserved.