Zona e Klientit > Baza e njohurive > Knowlegebase > Si mundem ti shikoj të dhënat e mia në sistemin tuaj?


Si mundem ti shikoj të dhënat e mia në sistemin tuaj?
Për ti shikuar te dhënat tuaj ne sistemin ton ju duhet te kyqeni në panelin e klientit http://www.kosoft.com/clientarea.php me emailin te cilin jeni regjistruar.
Pasi të jeni kyçur në llogarin tuaj vazhdoni tek Shërbimi juaj që keni shembull zgjidhni Hostingun dhe shikoni detajet e shërbimit dhe aty ju shfaqen Username/Password për Cpanl/FTP.

A mund të ndryshoj të dhënat?
Natyrisht se mund ti ndryshoni të gjitha të dhënat e juaj, gjithnjë duke zgjedhur shërbimin që dëshironi dhe aty keni mundësi të ndryshoni passwordin tuaj.A ishte kjo përgjigjje e dobishme?

Shto tek të preferuarat Shto tek të preferuarat    Shtyp këtë artikull Shtyp këtë artikull

Gjithashtu lexo