How do I transfer a domain to Kosoft Ltd?
Want to transfer your domain to us then you need to click on the link below where you can...
Konfigurimi i e-Mailit në Outlook
Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta   Si mund ta konfiguroj e-mailin tim...
Si mundem ti shikoj të dhënat e mia në sistemin tuaj?
Për ti shikuar te dhënat tuaj ne sistemin ton ju duhet te kyqeni në panelin e...
Mënyrat e pagesës
Mënyrat e pagesësCilat janë  mënyrat e pagesës në Kosoft.com?...
Si mundem ti shoh faturat e mia?
Për ti shikuar faturat ju duhet të klikoni ketu