Si mundem ta transferoj një domain tek Kosoft Ltd?
Deshironi të transferoni domainin tuaj tek ne atëhere ju duhet të klikoni ne...
Konfigurimi i e-Mailit në Outlook
Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta   Si mund ta konfiguroj e-mailin tim...
Si mundem ti shikoj të dhënat e mia në sistemin tuaj?
Për ti shikuar te dhënat tuaj ne sistemin ton ju duhet te kyqeni në panelin e...
Mënyrat e pagesës
Mënyrat e pagesësCilat janë  mënyrat e pagesës në Kosoft.com?...
Si mundem ti shoh faturat e mia?
Për ti shikuar faturat ju duhet të klikoni ketu