cloud cloud cloud cloud cloud
<p>Feel Free Contact<br />with us</p>

28 Green Tower, Street Name, New York City, USA

Get in Touch

  Your Name

  Email Address

  Subject

  Write Message

  K’Osoft është kompania me numrin me te madhe te domainave te regjistruar ne trevat Shqiptare, mbi 10,000 Domain te regjistruar, me shume se 2,000 klient aktiv te Hostingut si dhe një game te gjere te produkteve dhe shërbimeve te cilat na bëjnë te dallohem nga te tjerët!

  Phone:+383 44 22 10 22
  Website:www.kosoft.com
  Address:10000, Prishtine

  © 2020 Kosoft all right reserved.