14/12/2011

Mirë se erdhët në KOSOFT

 KOSOFT Ltd. është krijuar në vitin 2006 me qëllim që të ofrojë cilësinë më të lartë të shërbimeve dhe produkteve për zhvillim te web aplikacioneve dhe internet marketingut në shërbim të klientelës sonë në Kosovë dhe më gjërë.

 Një web faqe profesionale ofron përparësi të shumta, prandaj edhe për këtë arsye shumë kompani prezencën e tyre në internet e shohin si të domosdoshme për të ardhmen e biznesit të tyre.

Ne ofrojmë të gjitha shërbimet për një prezantim profesional të kompanisë tuaj në internet, siq janë:

  • Regjistrimi i domenave,
  • Hostimi i dokumentëve,
  • Shërbime të e-Mailave
  • Dizajnimi dhe zhvillimi i web faqeve,
  • Mirëmbajtja e web faqeve,
  • Promovimi online,
  • Optimalizimi për motor kërkimi, etj.

Shërbimeve dhe profesionalizmit tonë i kanë besuar shumë kompani vendore dhe ndërkombëtare siq janë:
« Prapa