28/11/2012

Prishtinë/Tiranë - Për 100 VJET SHTET dhe pas afërisht 5 vite pune me të pandalshme nën domainin kosoft.eu, kompania K’Osoft ka ardhur me befasi të reja: identitet të ri, domain të ri dhe sistem të plotësuar me funksione dhe shërbime të reja.


Sot, më 28 NËNTOR 2012, në 100 VJET SHTET, K’Osoft ka kënaqësinë, nderin dhe njëkohësisht  krenarinë të njofton se ka lansuar ueb faqen e re, K’Osoft.com 2.0, me Identitet të ri, shërbime, produkte dhe sistem plotësisht të automaizuar, veçanërisht, sistemin e KUPONAVE.

Tani e tutje, kompania K’Osoft do të ofron kupone të kohëpaskohshme dhe me ulje të ndryshme, të rastit apo për festa të ndryshme, shqiptare dhe në rast të shënimeve të veçanta të botës së Teknologjisë.

Kuponi aktual valid është: 100vjetshtet, nga i cili secili mund të përfiton deri 50% ulje.

K’Osoft, kompani e inovacionit, atraksionit dhe motor i vërtetë i biznesit shqiptar në shërbimet online.

GËZUAR, URIME, ME FAT DHE PËRGJITHMONË 100 VJET SHTET!!!

Ekipi K’Osoft
« Prapa