15% ZBRITJE për festat e fundvitit

09/12/2016


15% ZBRITJE për festat e fundvitit Prishtinë/ Tiranë, 09.12.2016 -  Me rastin e festave të fundvitit  K'Osoft.com  ofron zbritje 15% për Pakot e HOSTINGUT për të gjithë klientet e ri dhe ekzitues në cdo porosi të RE. - Zbritja përfitohet duke përdorur kuponin KO2017 në secilen porosi të pakove të Hostingut. Duke përdorur kuponin ju mund të kurseni deri në 15 Euro. Me kuponin... Më shumë »
Për nderë të 101 vjetorit, K’Osoft shpërblen

12/11/2013


Prishtinë/ Tiranë, 08.11.2013 -  Për nderë të ditës së flamurit, 28 Nëntorit, K’osoft Ltd ofron 3 muaj Hosting Falas për të gjithë klientët e ri dhe ata ekzistues. Me kuponin “KO101” secili nga ju do të përfiton  3 muaj hosting falas . Gjithçka që duhet të bëni, është vendosja e kuponit në cilëndo nga 3 pakot e hostingut që do të porosisni. Zbatimi dhe zgjatja e afatit për 3 muaj është e... Më shumë »
DITËN E KOMBIT, PËR 100vjetshtet, vjen K’Osoft 2.0

28/11/2012


Prishtinë/Tiranë - Për 100 VJET SHTET dhe pas afërisht 5 vite pune me të pandalshme nën domainin kosoft.eu, kompania K’Osoft ka ardhur me befasi të reja: identitet të ri, domain të ri dhe sistem të plotësuar me funksione dhe shërbime të reja. Sot, më 28 NËNTOR 2012, në 100 VJET SHTET, K’Osoft ka... Më shumë »
KOSOFT lëshon në përdorim sistemin e automatizuar

16/05/2012


Pas një testimi relativisht të mirë dhe pas plotë 6 viteve, Kosoft Ltd, ka lansuar versionin e ri të faqes, krejtësisht të përpunuar, të automatizuar si dhe ka zgjeruar listën e produkteve dhe shërbimeve të cilat janë ofruar tashmë për mijëra klient të ndryshëm. E RE e veçantë... Më shumë »
Mirë se erdhët në KOSOFT

14/12/2011


Mirë se erdhët në KOSOFT   KOSOFT Ltd.  është krijuar në vitin 2006 me qëllim që të ofrojë cilësinë më të lartë të shërbimeve dhe produkteve për zhvillim te web aplikacioneve dhe internet marketingut në shërbim të klientelës sonë në Kosovë dhe më gjërë.   Një web faqe profesionale ofron përparësi të shumta, prandaj edhe për këtë arsye shumë kompani prezencën e tyre në internet e... Më shumë »


RSS Shiko RSS Feed