15% ZBRITJE për festat e fundvitit

09/12/2016


15% ZBRITJE për festat e fundvitit Prishtinë/ Tiranë, 09.12.2016 -  Me rastin e festave të fundvitit  K'Osoft.com  ofron zbritje 15% për Pakot e HOSTINGUT për të gjithë klientet e ri dhe ekzitues në cdo porosi të RE. - Zbritja përfitohet duke përdorur kuponin KO2017 në secilen porosi të pakove të Hostingut. Duke përdorur kuponin ju mund të kurseni deri në 15 Euro. Me kuponin... Më shumë »
Për nderë të 101 vjetorit, K’Osoft shpërblen

12/11/2013


Për nderë të 101 vjetorit, K’Osoft shpërblen Prishtinë/ Tiranë, 08.11.2013 - Për nderë të ditës së flamurit, 28 Nëntorit, K’osoft Ltd ofron 3 muaj Hosting Falas për të gjithë klientët e ri dhe ata ekzistues. Me kuponin “KO101” secili nga ju do të përfiton 3 muaj hosting falas. Gjithçka që duhet të bëni, është vendosja e kuponit në cilëndo nga 3 pakot e hostingut që do të... Më shumë »
NATION DAY, For 100 years of state K’Osoft 2.0 arrives

28/11/2012


Pristina/Tirana - For 100 YEARS OF STATE and after nearly 5 continuous working years under kosoft.eu domain, K'Osoft Company has come up with new surprises: new identity, new domain and completed system with new functions and services. Today, November 28, 2012, in 100 YEARS OF STATE, K'Osoft has the pleasure, honor and also the pride to announce that it has launched... Më shumë »
KOSOFT launched automated system

16/05/2012


After a relatively good test and after the full 6 years, Kosoft Ltd, has launched a new version of the site, completely processed and automated and has expanded the list of products and services that are already offered for thousands of different customer. A NEW and special is LIVE sale service and technical support starting from 08:30 am up to 24:00pm, through direct Chat (Live Chat) system... Më shumë »
Mirë se erdhët në KOSOFT

14/12/2011


Mirë se erdhët në KOSOFT   KOSOFT Ltd.  është krijuar në vitin 2006 me qëllim që të ofrojë cilësinë më të lartë të shërbimeve dhe produkteve për zhvillim te web aplikacioneve dhe internet marketingut në shërbim të klientelës sonë në Kosovë dhe më gjërë.   Një web faqe profesionale ofron përparësi të shumta, prandaj edhe për këtë arsye shumë kompani prezencën e tyre në internet e... Më shumë »


RSS Shiko RSS Feed